OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt

Bäcksidevägen 7F, Åre

Balkong i söder, samt Åreskutan och dalen i blickfånget och liften ett stenkast från dörren ger Bäcksidevägen 7F ett mycket attraktivt läge. Utöver sitt läge utmärker sig bostaden även genom sina exklusiva och smakfulla färg- och materialval.

Fakta

3 750 000 kr

4 rum

74.9 kvm

Bostadsrätt

Ombonade och trivsamma 75 kvm med öppen och social planlösning, kamin och utgång till balkong i söder. Här välkomnas du av en rymlig uteplats där man gärna njuter med vänner och familj i kvällssolen. Från lägenheten blickar du mot backe och lift som ligger ett stenkast bort och med bra snötillgång glider du ändå fram till dörren från backen.

Välkommen in till hall med platsbyggda hyllor från Årebaserade EttTvåTrä. Längre in i hallen finns även torkskåp. Direkt från hallen till höger nås sovrum med dubbelsäng och garderobsvägg med skjutdörrar. Här har nuvarande ägare inrett garderoben med Elfasystem och även frigjort utrymme till förvaring ända upp till tak. Mörkläggande plisségardiner från luxaflex. Från hallen nås ytterligare två sovrum. Det ena är möblerat med säng och skrivbord och nyttjas idag som kontor (även detta har mörkläggande plisségardiner från luxaflex) och det andra är inrett med två enkelsängar och bokhylla. Helkaklat badrum med dusch, wc, tvättmaskin, torktumlare och bastu. Bastun har aggregat som kan styras via Wifi. Hallen öppnar vidare upp mot lägenhetens sociala del med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Fönsterpartier med spröjsad överdel ger en hemtrevlig känsla. Köket går i grått med svarta beslag och är exklusivt utrustat med ugn och spishäll (90 cm) från Gaggenau. Ägaren har även satt in en extra bred ho om 80 cm från Blanco samt blandare från Tapwell och på köksbänken hittar du kaffemaskinen från kvalitetsmärket Jura. Matplatsen rymmer 6-8 personer och härifrån njuter man av utsikten över Renfjället. Vardagsrummet går i mörk panel och svart vägg bakom tv:n. Här finns kaminen centralt placerad och kan njutas av varifrån i rummet du än befinner dig. Utgång till balkong i soligt söderläge. Balkongen är möblerad med hörnsoffa och heltäckande matta. Utsikt från öst till väst över Åredalen, Åres skidsystem och Renfjället. Lägenheten har genomgående vattenburen golvvärme genom bergvärme. För den som önskar kan bostaden överlåtas möblerad med reservation för personliga tillhörigheter. Tillträde enl. ök med säljaren.

Till lägenheten hör skidförråd med Skijack - smart upphängningssystem för skidor. Förrådet är beläget precis intill entrén till lägenheten. Parkeringsplats med motorvärmare och elbilslalddare kan hyras till en kostnad av 380 kr/mån. Elbilsladdare kan nyttjas via appen Waybler, kostnad för laddning tillkommer.

Bäcksidan består av såväl permanent- som fritidsboende, vilket gör området levande året om. Bäcksidevägen är belägen intill barnliften i Tegefjäll (se pistkarta och utsatt pin sist bland bilderna). Vintertid går skidbussar dagligen mot både Åre by och Duved.

Välkommen att boka in tid för visning! Självklart löser vi även digitala visningar.

Läs mer
Välkommen på visning

Fredag 19 Apr

Välkommen på visning! För tid och anmälan, vänligen kontakta mäklaren: lisa@edfeldtlagerwall.se. Självklart finns även möjlighet till digital visning.

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Lisa Lagerwall

  +4676-7726252

  lisa@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Åre / Tegefors/Tegefjäll

  Din kommande månadsutgift:

  16 436 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)5 578 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering5 313 kr
  • Driftkostnad1 530 kr
  • Månadsavgift4 015 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan