OBJECT_TYPE_HOUSE - Småhus OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA

Björnänge Ladan 707, Åre

Välkommen till ett unikt timmerhus med en fascinerande historia och enastående utsikt!

Fakta

11 500 000 kr

11 rum

330 kvm

Småhus

Denna charmiga bostad har en rik historia som sträcker sig tillbaka till tiden då den fungerade som både stall och mjölkvarn. Stig in och möts av husets varma och inbjudande atmosfär, de imponerande träbjälkarna och de rustika detaljerna. Planlösningen rymmer i huvudbostaden 4-6 sovrum, dubbla allrum, dubbla badrum, tre eldstäder och från matplatsen öppnar sig stora fönster och avslöjar den spektakulära utsikten över fjäll och sjö och ger en perfekt plats för familjemiddagar och festliga tillfällen.
Med promenadavstånd till skidbackarna har du aldrig långt till din favoritaktivitet både sommar som vinter. Varför inte börja dagen med en uppfriskande morgontur i fjällen och avsluta den med en mysig kväll framför den sprakande öppna spisen, eller tänd elden i den stora bastun och sträck ut benen.

Sammanfattningsvis är detta timmerhus en sällsynt pärla som erbjuder en unik kombination av historia, charm och modern komfort. Från huset finns en stig direkt ned till busshållplatsen som trafikeras av länsbuss, skolbuss och skidbuss. Välkommen till ditt nya drömhem!

I försäljningen ingår även fastigheten öster ut om 1 781kvm med typkod Lantbruk. Här fanns tidigare ett förhandsbesked på byggrätt att bygga garage/kontor /förrådsbyggnad (ej boende) på en yta på 380kvm i två plan.
Bostaden säljs omöblerad men att större del av möblemang går att köpa loss.

Läs mer
Välkommen på visning

Lördag 20 Apr

Välkommen på visning, vänligen kontakta mäklaren för tid och anmälan.

Välkommen på visning

Lördag 27 Apr

Välkommen på visning, vänligen kontakta mäklaren för tid och anmälan.

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Cecilia Edfeldt

  +4673-066 33 03

  cecilia@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Åre / Björnänge

  Din kommande månadsutgift:

  34 372 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)17 107 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering16 292 kr
  • Driftkostnad973 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan