OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Björnängetunet 1E, Åre

Välkommen till en trevlig skidåkarbostad med eftertraktat läge i Sadeln, längdspåren rakt över gatan och Hermlin- och Vargenbacken runt knuten. En kort promenad från lägenheten nås även Björnens centrum med restauranger och butiker. 113 kvm fördelat på två plan med 4 sovrum. Vyer över Åreskutan.

Fakta

8 295 000 kr

5 rum

113 kvm

Bostadsrätt

Brf Bear Peak Village Tre byggdes 2017/2018 och har det perfekta läget för den aktiva familjen som vill ha närhet till allt fjället har att erbjuda; längdskidåkning, alpint, toppturer och skoterleder. Även sommartid finns det numera aktiviteter för hela familjen; cykelleder, pump tracks och en populär höghöjdsbana. 10 min med cykel från lägenheten når man även bad i Fröå tjärn. Bilvägen tar det ca 15 min till Åre torg.

Björnängetunet 1E erbjuder 113 kvm i två plan om totalt 4 sovrum och 2 badrum, varav ett badrum med bastu och tvättmaskin. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stensatt eldstad att njuta framför efter en dag på fjället. Från vardagsrummet nås balkong med fri vy över Åreskutan.
Du välkomnas av hall med platsbyggd förvaring och torkskåp. Direkt till vänster finns sovrum ett av fyra, med platsbyggd våningssäng med bredare nederdel och förvaring genom skåp intill. Till höger från hall finns badrum med dusch, wc, kommod, handdukstork och bastu. vidare in öppnar kök, matplats och vardagsrum upp i en trevlig och social planlösning. Kök med matplats för 8-10 personer. Vardagsrummet är möblerat med hörnsoffa varifrån man gärna njuter av såväl braskamin som utsikt över fjäll och natur. Från vardagsrummet nås balkong med vyer över Åreskutan. Entréplan har även ett förråd under trappan. En trappa upp finns övriga 3 sovrum samt badrum med dusch, wc, kommod och tvättmaskin. Två sovrum har våningssäng, varav det ena med gott om plats till förvaring genom platsbyggd hylllösning. Master bedroom är möblerat med dubbelsäng och två klädkammare/förråd på vardera sida om rummet. Här vaknar du upp med härliga vyer över fjäll natur och Åreskutan mitt i blickfånget.

Till lägenheten hör parkering med motorvärmare samt skidförråd beläget precis intill entrén.

Lägenheten ligger på uthyrning via Skistar. Nuvarande ägare har boka följande ägarveckor för säsongen 24/25: v. 51, v. 52 (jul) , v. 9, (sportlov), v. 12, v. 15, v. 16 (påsk). Bostaden är inte bunden till uthyrning under sommarsäsongen utan kan nyttjas fritt.

OM ÅRE SADELN
Åre Sadeln är ett område mellan Björnen och Åre by som skapades med en vision om ett vackert område med arkitektonisk harmoni utifrån såväl den omgivande naturen som Åres tradition. Önskar du ett fjällnära boende med närhet till såväl utförsåkning, som längdskidåkning, skoterleder, vandring och cykling, är Åre Sadeln ett område för dig. Området har blivit mycket populärt pga sitt läge precis i fjällbrynet och vid en av Åres mest populära liftar, Sadelexpressen. Sadelexpressen tar dig enkelt till Åre by om du önskar lite mer avancerad skidåkning. För barnfamiljen tar Hermelinenbacken dig vidare till Åre Björnen som mestadels har blå nedfarter. I Åre Björnen hittar du även ett antal restauranger, skidskola, skiduthyrning, längdspårcentral och Ica närlivs. Området har utvecklats även sommartid genom en populär höghöjdsbana, cykelleder och pump tracks. 10 min med cykel från Björnen når man även bad i Fröå tjärn. Bilvägen tar det ca 15 min till Åre torg.

Läs mer
Budgivning pågår

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Lisa Lagerwall

  +4676-7726252

  lisa@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Åre / Åre Sadeln

  Din kommande månadsutgift:

  30 993 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)12 339 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering11 751 kr
  • Driftkostnad2 400 kr
  • Månadsavgift4 503 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan