MDcwNXwwMDAwMDAwMDAxNHw1OA.. OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Björnbovägen 4A, Åre

Vackert belägen gavellägenhet i Åre Sadeln med känslan av att ha ett eget litet hus mitt i naturen. Materialval i kombination med utsikt över natur och Åreskutan skapar en härlig lodgekänsla. Genom hörnterrass finns stora ytor för umgänge. Här njuter man gärna av härligt spabad efter en aktiv dag.

Fakta

6 700 000 kr

4 rum

102.5 kvm

Bostadsrätt

Välkommen till Björnbovägen 4A, beläget mycket nära Sadelns skidåkning i nedre delen av området med ett unikt och ostört naturnära läge. Här välkomnas du av hall med platsbyggd förvaring och avhängning för kläder och hjälmar. I hallen finns även städskåp, torkskåp och pjäxtork samt badrum med dusch och toalett. Skidor har sin naturliga plats i förrådet direkt intill lägenhetens entré där det även finns ytterligare förvaringsmöjligheter. Vidare in från hall till höger öppnar lägenhetens sociala ytor upp genom kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp genom fönster i två vädersträck. Mot söder finns härlig fönsternisch, varifrån man gärna njuter av natur och fjäll. Från fönster i nordväst blickar man mot Åreskutan och backarna intill Sadelexpressen. Mellan matplats och vardagsrum finns eldstad att värma sig framför efter en dag i backen. Köket är utrustat med kyl, frys och diskmaskin, spishäll om 90 cm, fläkt och mikrovågsugn. Köksön integrerar kök och matplats på ett naturligt sätt, och ger dessutom ytterligare arbetsytor. Under ön finns vinkyl. Matplatsen rymmer ca 8 personer. Från köket nås stor hörnterrass (ca 80 kvm) med spabad, lugnt belägen med natur och fjäll i blickfånget. Här njuter man gärna med familj och vänner i eftermiddagssolen.

Lägenheten har tre sovrum belägna intill varandra. Två sovrum med dubbelsängar samt ett sovrum med två våningssängar. Samtliga sovrum har garderober. Totalt 8 bäddar, vilket gör att lägenheten även rymmer familj eller vänner på besök. Två badrum, varav ett med dusch, wc och kommod intill hall och ett större med dusch, wc, bastu och kombimaskin (kombinerad tvättmaskin och torktumlare). Bostaden har genomgående vattenburen golvvärme via bergvärme. Till lägenheten hör förråd intill entré samt två parkeringsplatser, varav en med motorvärmare. Föreningen har även en gemensam vallabod.

Om Åre Sadeln
Åre Sadeln är ett område mellan Björnen och Åre by som skapades med en vision om ett vackert område med arkitektonisk harmoni utifrån såväl den omgivande naturen som Åres tradition. Önskar du ett fjällnära boende med närhet till såväl utförsåkning, som längdskidåkning, skoterleder, vandring och cykling, är Åre Sadeln ett område för dig. Området har blivit mycket populärt pga sitt läge precis i fjällbrynet och vid en av Åres mest populära liftar, Sadelexpressen. Sadelexpressen tar dig enkelt till Åre by om du önskar lite mer avancerad skidåkning. För barnfamiljen tar Hermelinenbacken (300 m från lägenheten) dig vidare till Åre Björnen som mestadels har blå nedfarter. I Åre Björnen hittar du även ett antal restauranger, skidskola, skiduthyrning, längdspårcentral och Ica närlivs. Området har utvecklats även sommartid genom en populär höghöjdsbana, cykelleder och pump tracks. 10 min med cykel från Björnen når man även bad i Fröå tjärn. Bilvägen tar det ca 15 min till Åre torg.

Läs mer

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Lisa Lagerwall

  +4676-7726252

  lisa@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig
  broker
  Assisterande Mäklare
  Cecilia Edfeldt

  +4673-066 33 03

  cecilia@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Intresseanmälan