OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Björnen Renen 2B, Åre

Renen 2B är centralt beläget i Åre Björnen. Rakt över gatan finns lift, Ica Närlivs, skiduthyrning och skidbussen som tar dig vidare mot Åre. Ett optimalt boende för den lilla familjen eller paret som önskar närhet till allt Björnen har att erbjuda. Solid förening med låga avgifter.

Fakta

2 095 000 kr

2 rum

32 kvm

Bostadsrätt

Välkommen till Renen 2B. Mycket effektivt planerade 32 kvm. Du välkomnas av hall med torkskåp (nytt våren 2023), avhängning och 3 garderober. Direkt till höger finns sovrum med 4 bäddar genom platsbyggd säng med två bäddar upptill och en dubbelsäng under. Vidare till höger finns helkaklat badrum med dusch, wc, handfat och kommod med spegel ovan. Rakt fram öppnar allrummet upp med kök, matplats för 4-5 personer, samt soffa och tv-möbel med tv på väggen. Köket har kyl/frys, spis med två plattor, ugn (fristående) och fläkt. Från allrummet nås balkong med västläge. Intill entrén finns skidförråd och till lägenheten hör parkeringsplats. Laddstolpe för elbil finns. Lägenheten säljes med möbler och inventarier, men med reservation för personliga tillhörigheter. Lägenheten är fri från uthyrningsavtal och kan nyttjas dirket vid tillträde enligt överenskommelse med säljaren.

Åre Björnen är familjernas paradis. Här finns allt för stora och små. Skidskola, blå nedfarter, längdarena, Ica Närlivs, skiduthyrning, restauranger. Renen 2B har ett optimalt läge med ski in/ski out och all service rakt över gatan. Åre Björnen har utvecklats de senaste åren, inte minst gällande aktiviteter sommartid. Sedan byggstarten sommaren 2017 har ett nätverk av leder för stigcykling vuxit fram i Björnen. Cykelområdet Åre Bike Park Trail stoltserar med ett tiotal leder och fortsätter att växa för varje år. Sommartid finns även en stor pumptrack perfekt för stora och små barn, teknikbana och en klätterpark med ziplines bland trädtopparna.

Läs mer

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Lisa Lagerwall

  +4676-7726252

  lisa@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Åre / Åre Björnen

  Din kommande månadsutgift:

  8 504 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)3 116 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering2 968 kr
  • Driftkostnad532 kr
  • Månadsavgift1 888 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan