OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Högåsstigen 17G, lght 1202, Åre

Smakfullt inredd hörnlägenhet med allt man kan önska sig och direkt anslutning till Hermelinbacken och Sadelexpressen som tar dig hela vägen till Åre torg.

Fakta

5 600 000 kr

4 rum

75 kvm

Bostadsrätt

Välkommen till denna mycket smakfullt inredda bostad med genomgående trägolv av vitlaserad plank, väggar målade i sobra toner och flera fondväggar med målad träpanel vilket ger en ombonad känsla. Hörnläget med ljusinsläpp från flera håll ger fina siktlinjer i rummen. Här finns rymligt allrum och kök med braskamin och utgång till stor balkong med fri utsikt över Hermelinbacken, Åresjön och Renfjället. Bostaden rymmer åtta bäddar fördelade på tre sovrum som alla har fina klädskåp i samma design som de platsbyggda möblerna i hallen och här finns även dubbla badrum där det ena har bastu och kombimaskin.

Bostaden säljs möblerad och utrustad med reservation för personliga saker. Den ligger inte på uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut.
Skidförråd (beläget i markplan) med ägarförråd i den bakre delen ingår samt även ett ägarförråd i separat byggnad. Parkeringsplats med motorvärmaruttag finns till lägenheten och här finns även appstyrd elbilsladdare.

Brf Sadelbyn 7 är beläget längst fram mot Hermelinbacken med fria vyer över fjäll och sjö med direktaccess till Hermelinbacken/Hermelinliften som tar dig mot skidområdet Björnen och Sadelexpressen som tar dig vidare in mot Åres hela skidsystem.

Om Sadeln
Området Sadeln har blivit mycket populärt pga sitt läge precis i fjällbrynet och vid en av Åres mest populära liftar, Sadelexpressen, som tar dig enkelt till Åre by om du önskar lite mer avancerad skidåkning. För barnfamiljen tar Hermelinenbacken dig vidare till Åre Björnen som mestadels har blå nedfarter. I Åre Björnen hittar du även ett antal restauranger, skidskola, skiduthyrning, längdspårcentral och Ica närlivs. Området har utvecklats även sommartid genom en populär höghöjdsbana, cykelleder och pump tracks. 10 min med cykel från Björnen når man även bad i Fröåtjärn. Bilvägen tar det ca 15 min till Åre torg.

Läs mer
Välkommen på visning

Söndag 28 Jul

Välkommen på visning, för tid och anmälan kontakta ansvarig mäklare på cecilia@edfeldtlagerwall.se

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Cecilia Edfeldt

  +4673-066 33 03

  cecilia@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Filer & Länkar

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Åre / Åre Sadeln

  Din kommande månadsutgift:

  21 039 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)8 330 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering7 933 kr
  • Driftkostnad400 kr
  • Månadsavgift4 376 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan