OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Kallströmsväg 29, Åre

Nyproducerad 4a högst upp i View med strålande utsikt över Åresjön och Renfjället. Sobra färger och materialval av hög standard skapar en exklusiv känsla.

Fakta

8 500 000 kr

4 rum

102 kvm

Bostadsrätt

Välkommen till denna 4a i två plan högst upp i nyproducerade Brf View Åre 1. Här bor man i ett backnära läge, en kort promenad från VM 8:an som erbjuder både morgon- och kvällsåkning samt promenadavstånd till byn med dess stora utbud av restauranger och butiker. Lägenheten färdigställdes under 2023. Bostaden kännetecknas av fina materialval, färger i sobra toner samt mycket ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier.

På entréplan finner vi vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här finns stora fönster som vetter mot söder med utsikt över sjö och fjäll. Köket från Ballingslöv är utrustat med kyl och frys, induktionshäll med inbyggd fläkt, kombiugn (ugn och mikrovågsugn) samt vinkyl. Bänkskiva i svart kompositsten. Vardagsrummet är lättmöblerat och här finns plats för både soffgrupp och större matplats. Från vardagsrummet når man balkongen som löper i vinkel utmed lägenheten varav en del är inglasad. Härifrån njuter man av utsikten över Åresjön samt Renfjället och har sol från morgon till kväll.

Utöver de sociala ytorna på entréplan finns även två sovrum, varav det ena med en balkong i norrläge, badrum i grå granitkeramik med dusch och kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare) samt hall med gott om förvaringsmöjligheter. På övre plan finner man master bedroom med generös takhöjd och stort fönster som vetter söderut mot Åresjön. På övre plan finns ytterligare ett badrum, även det i grå granitkeramik, med dusch och anslutande bastu med utsikt mot fjället samt en separat entré med garderobsvägg. Genomgående i bostaden ligger ett ekträgolv och det finns inbyggda spotlights i samtliga rum. Vattenburen golvvärme samt elvärmeslingor i badrummen.

Notera att lägenheten säljes omöblerad. Möbleringen i bilderna är e-styling och kan ses som inspiration.

På plan 2 i huset finns ett tillhörande förråd om ca 5 kvm. Parkeringsmöjlighet i garage, carport eller utomhus finns mot avgift.

Brf View i Åre 1 är belägen ca 200 m från VM 8:an och består av 46 st lägenheter. Föreningen har låga avgifter och bundna räntor.

Läs mer

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Anna Bager

  +4670-9566982

  anna@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig
  broker
  Assisterande Mäklare
  Lisa Lagerwall

  +4676-7726252

  lisa@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Åre / Åre By

  Din kommande månadsutgift:

  28 961 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)12 644 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering12 042 kr
  • Driftkostnad106 kr
  • Månadsavgift4 169 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan