OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Källvägen 15, Åre

Välkommen till en stor 3,5:a om 81kvm belägen med gångavstånd till skidåkning (Tottliften) och Åre torg. Genomgående smakfulla ytskikt.

Fakta

3 750 000 kr

4 rum

81 kvm

Bostadsrätt

Nu har vi äntligen nöjet att erbjuda en av de större lägenheterna i ett mycket omtyckt bostadsområde i Åre. Lägenheten är perfekt för den aktiva livsstilen med gångavstånd till både bykärnan och skidbackarna. Du kan börja dagen med en uppfriskande träningspass på STC som ligger bara ett par minuter från bostaden.
Brf Totten i Åre är en solid förening med god ekonomi och gångavstånd till Åre torg, skidåkning, gym, hälsocentral, förskolor, skola, busshållplats mm. Bostaden som är en 3,5:a om 81m2 rymmer allrum med utgång till uteplats med utsikt över Åresjön och Renfjället, renoverat kök från HTH med plats för matplats, 2 sovrum plus sovalkov/gästrum samt renoverat badrum. Varmt och rymligt källarförråd ingår direkt utanför bostadens entré, även parkering i carport ingår samt möjlighet till extra parkeringsplats.

Tillträde möjligt från hösten -24.

Varmt välkommen på visning.

Läs mer

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Anna Bager

  +4670-9566982

  anna@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig
  broker
  Assisterande Mäklare
  Cecilia Edfeldt

  +4673-066 33 03

  cecilia@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Åre / Åre By

  Din kommande månadsutgift:

  16 587 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)5 578 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering5 313 kr
  • Driftkostnad870 kr
  • Månadsavgift4 826 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan