OBJECT_TYPE_HOUSE - Småhus OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA

Kurortsvägen 15B, Åre

Välplanerad villa med närhet till allt Åre by har att erbjuda. Här finns stora sociala ytor och 6 sovrum med upp till 10 bäddar. Möjlighet att inreda källarplan.

Fakta

10 500 000 kr

8 rum

195 kvm

Småhus

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade villa i Åre by. Här bjuds gott om plats för den stora familjen och vänner att trivas. Villan ligger inbäddad i grönska endast ett par minuters promenad från allt som Åre by har att erbjuda och lämpar sig lika bra för permanent- som fritidsboende. För skidåkning är det en promenad på ca 650m till Bergbanan. Villan som är byggd 2010 är i fint skick och kännetecknas av sobra färgval och stilrena material. Bostaden har generösa sociala ytor samt 6 möjliga sovrum med plats för upp till 10 bäddar. På husets två altaner som vetter mot syd och väst kan man njuta av sol från morgon till kväll. Detta är det perfekta boendet för den som gillar närheten till natur, skidbackar och vandrings- och cykelleder men samtidigt vill ha nära till service, butiker och restauranger.

Man välkomnas av en stilren hall med gott om plats för förvaring. Från hallen når man både köket och matplatsen och vidare in till vardagsrum. Kök, matplats och vardagsrum disponeras i öppen planlösning och har generösa fönsterpartier vilka ger ett fint ljusinsläpp. I det sobra köket som går i vitt med svart stenskiva finns en större köksö vilken inrymmer plats för 6 sittande. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, spishäll, diskmaskin och fläkt. Från köket når man en av husets två altaner, denna vetter mot söder med utsikt över Renfjället och mellan träden glimtar Åresjön. Matplatsen intill köket inrymmer 8-10 personer och här finns även en värmande kamin. Vardagsrummet är rymligt och har fönster i tre väderstreck. Härifrån når man husets andra altan vilken vetter mot väst med utsikt upp mot Åreskutan.

Utöver de sociala ytorna på entréplan finns även två sovrum, det ena används idag som kontor och det andra som gästrum. Gästrummet har gott om förvaring i en garderobsvägg. Här finns ett rymligt badrum i svart och vitt kakel med dusch, wc, kommod samt väggfast skåp. Praktiskt groventré som även inrymmer tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, vask samt frånluftsvärmepump.

På övre plan finner man ytterligare ett allrum med plats för soffgrupp och tv, fyra sovrum varav det ena med plats för dubbelsäng och övriga med enkel- eller våningssäng. Badrum i grå klinker och vitt kakel med dubbla handfat, wc, badkar samt anslutande bastu.

I källarplanet finns en yta om ca 125kvm som idag används som garage och förvaring. Här finns möjlighet att inreda en separat lägenhet eller om man önskar införliva delar av källarplanet i övriga huset genom en trappa. För att säkerställa dessa möjligheter rekommenderas att man kontaktar Åre kommun på 0647-161 00 .

Huset kan säljas helt möblerat.

Läs mer
Välkommen på visning

Söndag 28 Jul

Välkommen på visning. Vänligen kontakta mäklaren för anmälan och tid. anna@edfeldtlagerwall.se

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Anna Bager

  +4670-9566982

  anna@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Åre

  Din kommande månadsutgift:

  33 530 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)15 619 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering14 875 kr
  • Driftkostnad3 036 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan