OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Lillkvarnvägen 12B, Duved

Parhus med högt, fritt läge och ski in från Hamrebacken. 4 sovrum, 2 badrum (ett med bastu), hörnbalkong och uteplats. En fjällpärla som passar lika bra för fritids- som permanent boende. Välkommen på visning!

Fakta

6 200 000 kr

5 rum

95 kvm

Bostadsrätt

Lillkvarnvägen 12B erbjuder ett modernt och bekvämt fjällboende i nyskick. Parhuset har ett högt och fritt läge med gångavstånd till såväl alpin- som längdåkning men även Duveds bykärna med restauranger, ICA-butik, padel- och klätterhall, gym, grundskola och tågstation finns en kort promenad från huset. Läget i kombination med moderna materialval och en effektiv planlösning med gott om förvaringsmöjligheter, gör att parhuset passar för såväl permanent- som fritidsboende. Från huset är det en kort promenad till Hamrebacken. Från backen glider du hela vägen hem.

Hall med plats för avhängning till vänster och tvättstuga till höger med tvättmaskin och torktumlare. Entréplan har 3 sovrum, varav två med plats för dubbelsäng och tillhörande walk-in-closet och det tredje har plats för enkelsäng. På detta plan finns även badrum med dusch, wc, handfat med kommod samt bastu. En trappa upp möts du av kök, matplats och vardagsrum i en social och öppen planlösning. Från vardagsrummet nås hörnbalkong i soligt läge och vyer över Renfjället. Köket går i svart och har kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, spishäll och fläkt. Integrerad diskmaskin. Matplatsen rymmer 6-8 personer. Vardagsrummet är möblerat med hörnsoffa, tv, tv-bord och fåtölj. Övre plan har även kontor/sovrum samt helkaklat badrum med dusch, wc och handfat med kommod. Bostaden har genomgående vattenburen golvvärme. På husets baksida finner ni en nybyggd altan (ca 25 m²) med kallförråd (ca 3 m²) som rymmer utemöbler, grill, skidor m.m. Det finns bygglov om total 15 kvm förråd. Bostaden säljes delvis möblerad efter ö.k med säljaren.

Till lägenheten hör varmt förråd intill entré samt tillbyggt kallförråd en trappa upp på baksidan av huset. Parkering finns precis framför huset.

Läs mer

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Lisa Lagerwall

  +4676-7726252

  lisa@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Duved / Duved

  Din kommande månadsutgift:

  24 991 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)9 223 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering8 783 kr
  • Driftkostnad1 990 kr
  • Månadsavgift4 995 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan