MDcwNXwwMDAwMDAwMDAxMHw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE - Småhus OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA

Näs väg 1, Duved

Tillfälle att förvärva en unik fastighet om 180kvm endast 10min från Åre by med uthyrningsdel, garage och fristående vedeldad bastu. Huvudbostaden rymmer två sovloft i varsin ände av huset och allrummet emellan osar charm och njutning av det vackra timret. Gångavstånd till lift och backe.

Fakta

7 950 000 kr

6 rum

180 kvm

Småhus

Välkommen till påkostad charm med anor från 1600-talet. Här bor du med naturen direkt inpå knuten och även med direkt närhet till Gunnilliften och Englandsliften som tar dig vidare till hela Duved/Tegefjälls skidsystem. Förutom utförsåkning nås här även turspår mot Lillåstugan för en våffla eller Forsaskalet för en fjälltur. Om somrarna lockar både bad och fiske i Tegeforsen eller en söndagspromenad längs Sotargränd.
Huset som är fördelat på två bostäder rymmer 4 sovrum, allrum, kök, badrum och braskaminer. Här finns även terrass i flera nivåer, stort varmgarage, vedeldad bastu samt goda förvaringsmöjligheter.

Huset säljs omöblerat och tillträde är möjligt från sommaren 2024. Undervåningen är uthyrd till permanentboende tom maj -25. Ny ägare övertar intäkter från och med tillträdesdagen.

Huset måste ses på plats, varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka in visning.

Läs mer
Välkommen på visning

Torsdag 29 Feb 16:15 - 17:00

Välkommen på visning

Lördag 02 Mar 13:00 - 13:30

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Cecilia Edfeldt

  +4673-066 33 03

  cecilia@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Filer & Länkar

  Karta

  Intresseanmälan