OBJECT_TYPE_LAND - Tomt

Ottsjö Harstigen 19, Undersåker

Tänk dig tillgång till vacker natur i direkt närhet, året om. Tänk dig härliga dagar på fjället eller fiske och bad i Ottsjön. Och inte minst - tänk dig att få bygga exakt det där huset som blir familjens favoritplats. Nu har vi nöjet att erbjuda en plan tomt med högt läge på återvändsgata i Ottsjö.

Fakta

1 200 000 kr

Tomt

En adress för friluftsälskaren och en plats för livsnjutaren att skapa sitt drömboende med ett vackert läge som passar lika bra för permanent- som för fritidsboende. Välkommen till denna hörntomt på Harstigen 19. Ett tillfälle för dig som vill komma bort och njuta av lugn, fågelkvitter och frisk luft. Här möts du direkt av en avkopplande känsla och här kan du njuta av tystnaden. I direkt närhet nås flera leder för dig som vill komma ut på fjället både sommar som vinter. Platåkåtan nås med promenadavstånd eller på turskidor via Olivehällsrundan som stryker längs med tomten och för en längre vandring finns Fjällmaratonleden i närhet om man vill gå/springa till Ytterstvallen, Trillevallen och Välliste.

Ottsjö erbjuder mängder av aktiviteter både sommar som vinter. Sommartid såsom fiske och bad vid vackra sandstränder, ridning på Islandshäst, kajakpaddling mm. Vintertid erbjuds inte bara isfiske på sjön, då fungerar den även som knutpunkt om du vill ta dig vidare ut med skoter på fjällens alla skoterleder.

"Största tillåtna byggnadsarea är 110m2 exklusive yta för balkong, altan, skärmtak mm. Vid hus med sluttningsvåning är största tillåtna byggnadsarea per fastighet 80m2. Utöver angivna byggnadsareor får ett uthus uppföras med maximal byggnadsarea 30m2. Uthus får ej inredas som bostadsändamål."

El är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgift för el ingår tom nov -23, därefter kan Jämtkraft komma att ta ut en mindre avgift för inkoppling.
För frågor avseende el kontakta Jämtkraft
Växel 063-14 90 00
Mail info@jamtkraft.se

Fiber är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgift för fiber ingår.

V/A finns framdraget i tomtgräns och anslutningsavgift tillkommer ca 50.000 och betalas till kommunen i samband med bygglov.
Frågor avseende byggrätt/bygglov samt anslutningsavgift V/A hänvisas till Miljö och Byggkontoret på Åre kommun.
Växel 0647-161 00
Mail byggenheten@are.se

Läs mer
broker
Ansvarig Mäklare
Cecilia Edfeldt

+4673-066 33 03

cecilia@edfeldtlagerwall.se

Kontakta mig

Bilder

Karta

Räkna på ditt boende

Undersåker / Ottsjö

Din kommande månadsutgift:

3 532 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)1 785 kr

    För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering1 700 kr
  • Driftkostnad47 kr
  • Månadsavgift0 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Intresseanmälan