OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Sankt Olavs väg 30F, Åre

Här får den stora familjen plats eller vänner och bekanta som vill hälsa på under din fjällvistelse. Bekvämt avstånd till allt som Åre har att erbjuda såsom skidåkning, shoppning, restauranger och nöjen.

Fakta

6 800 000 kr

5 rum

85 kvm

Bostadsrätt

Välkommen till en möjlighet att äga en större lägenhet i hjärtat av Åre med bekvämt avstånd till skidåkning, restauranger, shopping och nöjen. Denna 5:a rymmer 4 sovrum (9 bäddar), dubbla badrum och rymligt allrum med balkong och utsikt över Åresjön och fjällen. Till bostaden hör två parkeringsplatser där den ena är i husets garage och den andra utanför entrén. Närmsta lift som är Bergbanan nås inom 4min (330m). Varmt förråd finns i garaget och skidskåp vid lägenhetens entrén. Bostaden säljs fullt möblerad och utrustad.

I direkt närhet från huset ligger Åres knutpunkt med tågstationen där man även når transferbuss till Åre/Östersund flygplats samt Vaernes. På samma plats ligger även matbutik, turistbyrå, café/restaurang och bibliotek samt rakt över järnvägen ligger hotellet HolidayClub med stort äventyrsbad, minigolf, bowlinghall, SATS gym mm.

Bostaden ligger på uthyrningsavtal med 1 månads uppsägningstid.

Läs mer

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Cecilia Edfeldt

  +4673-066 33 03

  cecilia@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Åre / Åre By

  Din kommande månadsutgift:

  23 617 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)10 115 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering9 633 kr
  • Driftkostnad1 527 kr
  • Månadsavgift2 342 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan