OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Tegebäcksvägen 15B, Åre

Mycket välhållen bostad med ljusinsläpp i tre väderstreck och rymlig balkong med utsikt mot Renfjället och in mot Mörvikshummeln. Vandringsstråk, badplats, naturupplevelser och skidåkning i direkt närhet.

Fakta

2 900 000 kr

4 rum

70 kvm

Bostadsrätt

Välkommen till ett bostadsområdet med gångavstånd såväl till skidbacken som till fiske, bad och fina vandringsstråk. Trevlig fyra med hörnläge, många ljusinsläpp, rymlig balkong och närhet till natur och avkoppling. Från bostaden nås enkelt Sotargränd via en stig ned från området, här kan du gå eller springa bort till Tegeforsen för ett dopp eller en fiskestund. Utflyktsmålen i närområdet är många, tex Lillåstugan som sommartid nås med en vandring via Tegefjälls transport, direkt hemifrån. Om vintern nås hela Duved/Tegefjälls skidsystem via en liten promenad direkt från dörren.

Bostaden rymmer tre sovrum, allrum/kök, gäst toalett samt badrum med tvättpelare och bastu. Här finns även stor balkong och ägarförråd i direkt anslutning till entrén. Genomgående golvvärme via bergvärme ingår i avgiften såsom även parkering gör.

Bostadsområdet Nyvallen ligger med gångavstånd till Tegefjälls skidåkning och nedanför området stannar lokalbussen som flera gånger dagligen trafikerar sträckan Duved-Åre. Tegefjälls barnområde, carvingbackar och skogsåkning ligger högt på listan över Åres skidåkning. I Tegefjäll finns Tegetornet med restaurang, minilivs och här finns även skiduthyrning och busshållplats för skidbussen som tar dig in till Åre.

Tillträde enligt överenskommelse.
Välkommen att kontakta mäklaren för visning.

Läs mer
broker
Ansvarig Mäklare
Cecilia Edfeldt

+4673-066 33 03

cecilia@edfeldtlagerwall.se

Kontakta mig

Bilder

Planritning

Filer & Länkar

Karta

Räkna på ditt boende

Åre / Ängarna/Tegefjäll

Din kommande månadsutgift:

13 617 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)4 314 kr

    För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering4 108 kr
  • Driftkostnad400 kr
  • Månadsavgift4 795 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Intresseanmälan