OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Tegefjäll Mellanalpen 31B, Åre

Mellanalpen 31B är ett unikt och attraktivt boende på många sätt; en skidåkar-/ eller permanentbostad i toppskick med ski in/ski out via Gunnilbacken och Englandsliften, social och öppen planlösning samt 3 sovrum och 2 badrum. Obelånad förening med låg avgift. Ett hem med allt att önska!

Fakta

3 995 000 kr

4 rum

58 kvm

Bostadsrätt

Välkommen till en optimalt planerad och smakfullt inredd lägenhet med hög standard. Ski in/ski out via Gunnilbacken som passerar ett stenkast från lägenheten. Intill entrén finns skidförråd samt parkering med laddbox. Du möts av hall med plats för avhängning. Rakt fram finns kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning med utgång till balkong i soligt söderläge. Köket går i en mörkgrå ton och tillsammans med ekgolv och mörkbetsad panel på väggarna får lägenheten en mysig och modern fjällkänsla. 3 sovrum, varav ett med dubbelsäng och de andra två används idag som kontor samt klädkammare, båda rummen kan nyttjas som sovrum med plats för enkelsäng/våningssäng. Den genomtänkta planlösningen rymmer även 2 badrum, varav ett med dusch, wc och bastu och det andra har wc, kommod, kombimaskin, torkskåp och värmepump. Genomgående ekparkett med vattenburen golvvärme. (Klinker i hall och badrum) Stort plus för obelånad förening med låg avgift.

För den som önskar kan lägenheten säljas med möbler och inventarier enligt separat överenskommelse med säljaren. Inget uthyrningsavtal finns i dagsläget, men önskar man hyra ut, finns möjlighet till goda intäktsmöjligheter. Tillträde enligt ö.k.

Brf Tege 31 består av 3 intilliggande fastigheter med 5 lägenheter i varje hus, totalt 15 lägenheter. Fastigheterna ingår i gemensamhetsanläggningarna GA:1 (väg) som förvaltas av Tegefälls samfällighetsförening. Åre Berge GA:19 och GA:20, väg belysning, vatten och sopor förvaltas av Tege samfällighetsförening. Avgift till samfälligheterna betalas av bostadsrättsföreningen och ingår i månadsavgiften för respektive lägenhet i föreningen.

Läs mer

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Lisa Lagerwall

  +4676-7726252

  lisa@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Åre / Tegefjäll

  Din kommande månadsutgift:

  14 341 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)5 942 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering5 660 kr
  • Driftkostnad900 kr
  • Månadsavgift1 839 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan