MDcwNXwwMDAwMDAwMDAzMnw1OA.. OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Tegefjäll Nedre Alpen 7, Åre

Välkommen till en välplanerad 4:a, fint renoverad i gråa toner. Lägenheten har det mesta att önska; 3 sovrum, badrum med bastu, kamin och hörnbalkong i söder samt 2 förråd.

Fakta

2 595 000 kr

4 rum

52 kvm

Bostadsrätt

52 välplanerade kvadratmeter i familjeparadiset Tegefjäll. Här är liftköerna kortare och fluffet i skogen ligger orört längre in på dagen. Man tar sig enkelt mellan Tegefjäll och Duved. Lägenheten har hall med plats för avhängning till vänster samt garderob och städskåp.. Från hallen nås de tre sovrummen; två med våningssäng och garderob samt ett med dubbelsäng och garderober på vardera sida. Badrum med dusch, wc, kommod, tvättmaskin, torktumlare och bastu. Golvvärme i badrum. Till vänster från hallen kommer man till den sociala delen genom kök och vardagsrum i öppen planlösning med kamin att värma sig framför efter en heldag i backen. Hörnkök som går i grått med kyl, frys, spishäll, fläkt och ugn. Matbord med plats för 6-8 personer. Vardagsrumsdelen har soffa, soffbord, fåtölj, TV på vägg samt mysig kamin placerad i hörnet. Mellan matplats och vardagsrum finns utgång till hörnbalkong. Här finns rymligt extra förråd om ca 3 kvm. Ytterligare förråd finns intill entrédörr. Lägenheten ytskiktsrenoverades 2020/2021 och köket målades 2022.

Till lägenheten hör parkeringsplats med motorvärmare belägen precis intill entrén.
Tillträde enligt överenskommelse med säljaren. Lägenheten ligger EJ på uthyrningsavtal vilket gör att den kan tillträdas och nyttjas privat direkt vid tillträde.

Välkommen på visning! Vi erbjuder både fysiska och digitala visningar.

Brf Ulvskogen bildades 2001 och består av 9 lägenheter. Föreningen är medlem i Tegefjälls Samfällighetsförening som ansvarar för sopor, snöröjning, vatten/avlopp, TV och bredband. Tre händelser under 2022:
- byte av tak på föreningens fastigheter
- upptagande av nytt lån om 700.000 kr avseende delfinansiering av takbyte
- Avgiftshöjning. Ny avgift från 1:a juli 2023 är: 3352 kr.

Läs mer
Kontakta mäklaren för visning
Välkommen på visning

Fredag 01 Mar 16:00 - 16:30

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Lisa Lagerwall

  +4676-7726252

  lisa@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Intresseanmälan