OBJECT_TYPE_HOUSE - Småhus OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA

Totthyllan 35, Åre

Generöst hus för permanent- eller fritidsboende med promenadavstånd till allt vad Åre har att erbjuda.

Fakta

17 950 000 kr

9 rum

267 kvm

Småhus

Unik möjlighet, låt oss presentera ett nybyggt hus på Totthyllan att nyttja som fritids- eller permanentboende, välkommen till Totthyllan 35. Öppet, generöst och smakfullt designat sluttningshus på en av Åres mest attraktiva adresser med promenadavstånd till skidåkning, vandring, restauranger och nöjen.

Rymlig bostadsdel fördelat på två plan med allrum och kök i social planlösning på entréplan, här finns stora fönsterpartier med storslagen utsikt över hela Åredalen och via skjutdörrar nås den väl tilltagna balkongen med samma utsikt. Huset rymmer dubbla allrum, 4 rymliga sovrum med inbyggd förvaring, två badrum plus spaavdelning med bastu. Nedanför huset finns en uthyrningsdel med möjlighet till goda intäkter till den som väljer att hyra ut. Här finns allrum och kök, badrum med bastu samt sovrum och sovalkov.

Bostadsområdet Totthyllan ligger vid foten av Totthummelns sluttning och populära vandringsstråk stryker förbi direkt bakom området. Denna återvändsgata tar dig till fots vidare genom anrika Tottens by direkt till Tottliften och Åres hela skidsystem.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning.

Läs mer
Budgivning pågår

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Cecilia Edfeldt

  +4673-066 33 03

  cecilia@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig
  broker
  Assisterande Mäklare
  Lisa Lagerwall

  +4676-7726252

  lisa@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Filer & Länkar

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Åre / Åre By

  Din kommande månadsutgift:

  55 418 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)26 701 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering25 429 kr
  • Driftkostnad3 288 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan