OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Tottvägen 111, 2 tr, Åre

Fakta

2 500 000 kr

2 rum

32 kvm

Bostadsrätt

Med bästa läge intill Tottliften hittar du denna skidåkarpärla om 32 kvm. Med fritt läge och fria vyer över såväl Åresjön som Totthummeln, samt ski in/ski out via Tottliften är det svårt att hitta en bättre skidåkarlägenhet i Åre. Sommartid har du även liftburen downhillcykling samt vandringsleder runt hörnet och bara en kort promenad bort hittar du Åre torg med butiker, restauranger, tågstation och matbutik.

Lägenheten erbjuder 32 kvm genom rymlig hall med plats för avhängning rakt fram, direkt till höger finns förvaring genom garderober och vidare badrum med dusch, wc, kommod och handdukstork. Öppet allrum med pentry, soffhörna med bäddsoffa och matplats som rymmer 4-5 personer. Från såväl kök som soffa och matplats blickar du ut över Åresjön och Totthummeln. Sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa, samt fönster som även detta vätter mot sydväst. Bostaden säljes möblerad med reservation för personliga tillhörigheter. Tillträde enl. ö.k med säljaren. Kontakta mäklaren för att boka digital eller fysisk visning.

Brf Totten 2:67, Totthouse består av 105 lägenheter. Föreningen har garage med 30 platser, soprum mm. i fastighetens bottenvåning. Garaget har 20 laddplatser för el/hybridbil. Bokas via: www.aimopark.se. Ett större bagagerum/vallabod/cykelförvaring finns i anslutning till garaget. Gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare som bokas utan kostnad av lägenhetsägare. Låsbara skidskåp finns på entréplan.

Läs mer
Välkommen på visning

Torsdag 01 Aug

Välkommen på visning! För tid och anmälan, vänligen kontakta mäklaren: lisa@edfeldtlagerwall.se

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Lisa Lagerwall

  +4676-7726252

  lisa@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Åre / Åre By

  Din kommande månadsutgift:

  10 557 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)3 719 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering3 542 kr
  • Driftkostnad0 kr
  • Månadsavgift3 296 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan