MDcwNXwwMDAwMDAwMDA3OHw1OA.. OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Tottvägen 130A, Åre

Här bor du bekvämt 2 personer men utan problem även 4 personer. Förutom ett mycket trivsamt boende har bostaden allt man behöver såsom altan, tvättmaskin, torkskåp, skidentré och parkering.

Fakta

3 295 000 kr

2 rum

39 kvm

Bostadsrätt

Denna fantastiska lägenhet erbjuder en ultimat kombination av kompakt komfort och bekvämlighet tillsammans med stil. Den är mycket mer än bara en bostad, den är en möjlighet att leva din dröm centralt i Åre.
Bostaden rymmer allrum med kök från VIDA och maskiner från Miele, här finns matplats samt soffhörna med bäddsoffa för 2 personer. Sovrummet rymmer dubbelsäng samt platsbyggda garderober från Ekeby Bruk. Badrummet med kakel och klinker är utrustat med tvättmaskin och i hallen finns det torkskåp. Alla bekvämligheter för ett trivsamt boende. I huset finns en skidåkarentré direkt till skid- och pjäxförvaring och i anslutning till bostaden finns ett eget förråd. Parkering finns med motorvärmare och möjlighet att byta till elbilsladdare.
Lägenheten säljs möblerad och utrustad med reservation för personliga saker.

Här bor du med bara ett par minuter promenad till Åretorg, där du finner ett myller av restauranger, butiker och nöjen som ger en oöverträffad atmosfär. Med denna adress får du hela Åre inom räckhåll, och du kan utforska allt som detta pulserande skidort har att erbjuda. Åre Bergbana stryker förbi huset och med en kort pjäxpromenad når du VM6:an, Stjärnliften och Kabinbanan.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka in din visning.

Läs mer

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Cecilia Edfeldt

  +4673-066 33 03

  cecilia@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Intresseanmälan