MDcwNXwwMDAwMDAwMDA0MXw1OA.. OBJECT_TYPE_RECREATIONAL_HOUSE - Fritidshus

Vemdalsskalet Myskoxevägen 10, Vemdalen

Fakta

16 750 000 kr

6 rum

172 kvm

Fritidshus

Fantastiskt timmerhus, privat beläget, i det exklusiva området Hovdedalen i Vemdalen. Fastigheten angränsar till allmänning åt ena hållet och ligger i direkt anslutning till skidspåret som tar dig vidare till både alpin skidåkning och till längdspåren. Huset är byggt av omtyckta och välrenommerade Residens Bygg och andas exklusivitet och finess in i minsta detalj. Platsbyggda möbler och sängar i en genomgående sober bets som går ton i ton med resten av huset. Här välkomnas man av hall med gästwc samt separat skidentré med platsbyggd förvaring, pjäxtork och torkskåp. Hallen tar dig vidare in mot vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning . Köket är platsbyggt med pocket skåp där du snyggt och genomtänkt förvarar köksmaskinerna du inte vill ha framme. Vitvaror från Miele och kyl och frys med franska dörrar samt ismaskin från Liebherr. Från vardagsrummet njuter du av den sprakande spisen och fjällvärldens vyer man aldrig tröttnar på. Som ett vykort. På entréplan finns även master bedroom/gästrum med eget privat badrum, vilket präglas av den exklusiva fjällkänslan genom timrade väggar, skiffer samt golvvärme. Här finns förvaring genom platsbyggda garderober. Vyer över fjäll och natur även från detta rum. En trappa ner finns husets övriga 3 sovrum, två med dubbelsäng och ett med platsbyggda våningssängar med 4 bäddar. Samtliga sovrum har platsbyggda garderober. Här finns ytterligare vardagsrum/tv-rum, perfekt tillhåll för ungdomarna. Två badrum varav ett med dusch, wc, bastu och utgång till jacuzzi och det andra med dusch, wc och intilliggande teknikrum där även tvättmaskin och torktumlare finns. Huset har genomgående Kährs enstavsparkett / offerdalskiffer med vattenburen golvvärme. Elen styrs via Plejd. Rymligt och isolerat garage om ca 30 kvm med platsbyggd inredning, sittbänk och vinkyl. Laddbox – Ctek med lastbalanserare är placerad på väggen. Yale Doorman lås till både bostad och garage. Bostaden säljes med möbler och inventarier. Vid köp separeras värdet av möblerna från köpeskillingen, vilket regleras i likvidavräkningen. Tillträde mitten av januari -24 alt. enligt ök med säljaren. För fler bilder från huset vänligen ta en titt på Residens Bygg hemsida:
https://residensbygg.se/tidigare-byggprojekt/timmerhus-i-vemdalsskalet-hovdedalen/

En välplanerad och exklusiv fjällbostad för den kompromisslöse livsnjutaren, med gott om plats för nära och kära. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

HOVDEDALEN/VEMDALEN
Hovdedalen är ett populärt bostadsområdet på Vemdalsskalet. Området ligger med ski in /ski out till både alpint och längd. Gångavstånd till Skalets torg med restauranger, butiker, bageri, gym och hotell och after ski. Med Skalets Express kommer du upp i höjd så att du når mitten av området Hovdeldalen. Även längdskidåkning med förbindelsespår till Björnrike finns i direkt anslutning till området. Vemdalen har blivit mycket populärt även sommartid då man erbjuder liftburen cykling, trail och XC, vandringsleder som passar de flesta samt fin golfbana i härlig fjällmiljö.

Läs mer
Välkommen på visning

Lördag 24 Feb

Välkommen på visning, vänligen kontakta mäklaren för tid och anmälan: lisa@edfeldtlagerwall.se

Välkommen på visning

Lördag 24 Feb

Välkommen på visning, vänligen kontakta mäklaren för tid och anmälan: lisa@edfeldtlagerwall.se

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Lisa Lagerwall

  +4676-7726252

  lisa@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Intresseanmälan