OBJECT_TYPE_RECREATIONAL_HOUSE - Fritidshus

Vemdalsskalet Myskoxevägen 10, Vemdalen

Fakta

16 750 000 kr

6 rum

172 kvm

Fritidshus

Fantastiskt timmerhus, privat beläget, i det exklusiva området Hovdedalen i Vemdalen. Fastigheten angränsar till allmänning åt ena hållet och ligger i direkt anslutning till skidspåret som tar dig vidare till både alpin skidåkning och till längdspåren. Huset är byggt av omtyckta och välrenommerade Residens Bygg och andas exklusivitet och finess in i minsta detalj. Platsbyggda möbler och sängar i en genomgående sober bets som går ton i ton med resten av huset. Här välkomnas man av hall med gästwc samt separat skidentré med platsbyggd förvaring, pjäxtork och torkskåp. Hallen tar dig vidare in mot vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning . Köket är platsbyggt med pocket skåp där du snyggt och genomtänkt förvarar köksmaskinerna du inte vill ha framme. Vitvaror från Miele och kyl och frys med franska dörrar samt ismaskin från Liebherr. Från vardagsrummet njuter du av den sprakande spisen och fjällvärldens vyer man aldrig tröttnar på. Som ett vykort. På entréplan finns även master bedroom/gästrum med eget privat badrum, vilket präglas av den exklusiva fjällkänslan genom timrade väggar, skiffer samt golvvärme. Här finns förvaring genom platsbyggda garderober. Vyer över fjäll och natur även från detta rum. En trappa ner finns husets övriga 3 sovrum, två med dubbelsäng och ett med platsbyggda våningssängar med 4 bäddar. Samtliga sovrum har platsbyggda garderober. Här finns ytterligare vardagsrum/tv-rum, perfekt tillhåll för ungdomarna. Två badrum varav ett med dusch, wc, bastu och utgång till jacuzzi och det andra med dusch, wc och intilliggande teknikrum där även tvättmaskin och torktumlare finns. Huset har genomgående Kährs enstavsparkett / offerdalskiffer med vattenburen golvvärme. Elen styrs via Plejd. Rymligt och isolerat garage om ca 30 kvm med platsbyggd inredning, sittbänk och vinkyl. Laddbox – Ctek med lastbalanserare är placerad på väggen. Yale Doorman lås till både bostad och garage. Bostaden säljes med möbler och inventarier. Vid köp separeras värdet av möblerna från köpeskillingen, vilket regleras i likvidavräkningen. Snart tillträde möjligt enligt ök med säljaren. För fler bilder från huset vänligen ta en titt på Residens Bygg hemsida:
https://residensbygg.se/tidigare-byggprojekt/timmerhus-i-vemdalsskalet-hovdedalen/

En välplanerad och exklusiv fjällbostad för den kompromisslöse livsnjutaren, med gott om plats för nära och kära. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning! Om angiven visningstid inte passar är vi flexibla och försöker anpassa oss. Välkommen att slå en signal och boka önskad visningstid.

HOVDEDALEN/VEMDALEN
Hovdedalen är ett populärt bostadsområdet på Vemdalsskalet. Området ligger med ski in /ski out till både alpint och längd. Gångavstånd till Skalets torg med restauranger, butiker, bageri, gym och hotell och after ski. Med Skalets Express kommer du upp i höjd så att du når mitten av området Hovdeldalen. Även längdskidåkning med förbindelsespår till Björnrike finns i direkt anslutning till området. Vemdalen har blivit mycket populärt även sommartid då man erbjuder liftburen cykling, trail och XC, vandringsleder som passar de flesta samt fin golfbana i härlig fjällmiljö.

Läs mer

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Lisa Lagerwall

  +4676-7726252

  lisa@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Vemdalen / Vemdalen

  Din kommande månadsutgift:

  53 011 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)24 916 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering23 729 kr
  • Driftkostnad4 366 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan