OBJECT_TYPE_HOUSE - Småhus OBJECTSUBTYPES_HOUSE_SEMI-DETACHED

Vikbäcksvägen 2A, Åre

Välkommen till ett av Överbyggs populära och eftertraktade parhus i Sadeln med fritt hörnläge och vyer över Åresjön och Renfjället. Genom några stavtag tar man sig till både Hermelinbacken och Fröåsvängen. Hörnterrass med sol från morgon till kväll. Parkering med elbilsladdare, plats för 2-3 bilar.

Fakta

10 700 000 kr

5 rum

122 kvm

Småhus

Nu ges möjligheten att förvärva ett gediget byggt parhus i två plan från välrenommerade timmerhusleverantören Överbygg. Här bor man centralt i Sadeln med närhet till längdspår, skoterleder och alpin åkning. Några svängar ned för Fröåsvängen finns Sadelexpressen som tar dig vidare in mot backarna i Åre by. Huset präglas av en mysig fjällkänsla genom timrade väggar, sobra materialval och torvtak. Två entréer, varav en huvudentré där man, via hallen, kommer direkt in till de sociala ytorna genom kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från båda delar av rummet njuter man av kaminen samt av vyer över fjäll och sjö. Utgång till balkong i soligt läge. På entréplan finns även sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch, wc och kommod. Nedre plan nås via trappa alternativt en separat skidentré med direkt anslutning till tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, torkskåp och ho. Bänk med gott om förvaring under. Intill finns teknikrum med ytterligare utrymme till förvaring. På detta plan finns ytterligare tre sovrum, varav två med dubbelsäng och tv på vägg och ett med våningssäng. Intilliggande förråd/ walk-in-closet. Badrum med dusch, wc. kommod och bastu samt utgång till hörnterrass med sol från morgon till kväll. Genomgående vattenburen golvvärme. Till huset hör förråd om ca 3 kvm beläget intill huvudentrén. Parkering med elbildladdare och plats för 2-3 bilar. Bostaden säljes möblerad med reservation för personliga tillhörigheter och stylingprodukter som inte ingår i köpet.. Tillträde enl. ök med säljaren.

Läs mer

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Lisa Lagerwall

  +4676-7726252

  lisa@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Åre / Åre Sadeln

  Din kommande månadsutgift:

  34 617 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)15 917 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering15 158 kr
  • Driftkostnad3 542 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan