MDcwNXwwMDAwMDAwMDEwNXw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE - Småhus OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA

Årevägen 16, Åre

Tillfälle att förvärva en större villa i Åre by med bastu, braskamin, uthyrningsdel, varmgarage och badtunna.

Fakta

9 995 000 kr

9 rum

168 kvm

Småhus

Välkommen till Årevägen 16 och en fantastisk utsikt över sjön och Åres majestätiska fjällvärld. Varje dag kommer du att vakna upp till denna imponerande utsikt över Åreskutan, Hunmmeln, Mullfjället och Renfjället som ger dig en ständig påminnelse om varför Åre är en av Sveriges mest älskade skiddestinationer.
Detta hus är mer än bara en bostad, det är en möjlighet att leva din dröm i Åre. Ett perfekt alternativ för dig som söker ett hus för permanentboende eller ett rymligt fritidsboende, med uthyrningsdel för ett fint bidrag till driftskostnaden och huset har även energisnål uppvärmning med vattenburen golvvärme via bergvärme.

Huvudbostaden rymmer förutom dubbla allrum, braskamin, kök med utsikt, fyra sovrum (varav ett med stor walk in closet med fönster som idag används som ett femte sovrum), två badrum plus gästtoalett, bastu, tvättstuga och en stor altan med badtunna. På fastigheten finns även ett rymligt varmgarage som idag används som dressingroom för skidkläder, hjälmar och pjäxor. Större kallförråd finns tillgängligt i husets krypgrund.

Från huset nås Åresjön i direkt närhet för bad och fiske sommartid och längdskidor och promenader vintertid. Även promenadavstånd in till Åre torg och nedanför huset stannar skidbussen när man vill lämna bilen hemma.

Huset måste upplevas på plats, tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Läs mer
Välkommen på visning

Torsdag 29 Feb 15:00 - 15:30

Välkommen på visning

Lördag 02 Mar 12:00 - 12:30

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Cecilia Edfeldt

  +4673-066 33 03

  cecilia@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Intresseanmälan