OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Kallströmsväg 23, Åre

Smakfullt designad 5:a i View. Ägaren har vid produktionen av lägenheten ändrat planlösning för att optimera utformningen och genom detta skapat ett socialt och rymligt vardagsrum och kök. Genomgående känsla av exklusivitet och finess. Kontakt mäklaren för att boka fysisk eller digital visning.

Fakta

5 rum

87 kvm

Bostadsrätt

Välkommen till Kallströmsväg 23 med ett härligt backnära läge, en kort promenad från VM 8:an som bjuder på såväl morgon- som kvällsåkning. 87 smakfullt designade och påkostade kvadratmeter i soutterängplan med fin utsikt över Åresjön och Renfjället. Nuvarande ägare ändrade planlösningen för att få en rymligare och mer välplanerad social yta. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med en generös takhöjd om 2,85 m. Köket från Ballingslöv är utrustat med kyl och frys med full höjd, induktionshäll (80 cm bred) med inbyggd fläkt och kombiugn (ugn och mikrovågsugn). Bänkskiva i kompositsten. Alla skåpsluckor och lådor har handtag av mässing och läder. Köksö med vinkyl och extra förvaring är unikt för denna lägenhet. Här har man även satt in ett extra eluttag för den som önskar arbeta på distans med Åresjön i blickfånget och morgonkaffet i handen. Runt köksön finns plats för 4 barstolar. Matplatsen rymmer 8-10 personer. Härifrån njuter man av utsikten över sjö och fjäll. Vardagsrummet är möblerat med soffa, soffbord och fåtölj samt tv på vägg. Från matplats/vardagsrum finns utgång till rymlig inglasad balkong i söder.

Bostaden har 4 sovrum, varav ett med dubbelsäng och garderober på vardera sida, två sovrum med platsbyggda våningssängar med bredare säng nedtill (120 cm) samt garderob och sovrummet närmast vardagsrummet har enkelsäng (120 cm) samt dubbla garderober och utsikt över Åresjön. 2 helkaklade badrum, varav ett med wc, kommod och badkar och ett större med dusch, wc, handfat, kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare kombinerat) och bastu. Hallen har platsbyggd förvaring för kläder och pjäxor inbyggt torkskåp. Mittemot entrén till lägenheten finns förråd om ca 5 kvm. Här finns även vallabänk. Parkeringsmöjlighet finns mot avgift.

Ägaren har specialbeställt all platsbyggd förvaring och våningssängar i färgen peppargrå från Årebaserade företaget EttTvåTrä. Samma kulör återfinns i kök och fönsterlister. Även köksbord och bänk i kök kommer från EttTvåTrä. Bostaden har genomgående härdat trägolv med golvvärme, förutom i hall och badrum där det ligger granitkeramik.

Brf View i Åre 2 är belägen ca 200 m från VM 8:an och består av 50 st lägenheter i 2 huskroppar. Föreningen har låga avgifter och bundna räntor.

Läs mer

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Lisa Lagerwall

  +4676-7726252

  lisa@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Åre / Åre By

  Din kommande månadsutgift:

  11 893 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)4 091 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering3 896 kr
  • Driftkostnad350 kr
  • Månadsavgift3 556 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan