OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Vik 880, Åre

Trevlig lägenhet om 71,8 kvm i obelånad förening. 2 RoK med möjlighet att bygga till ett rum. Exklusiva materialval, kakelugn i vardagsrummet och balkong med utsikt över Åresjön och Renfjället. Under hösten 2023 stod gång-/cykelväg klar, vilken tar dig in till Åre by på 5-10 min med cykel.

Fakta

3 800 000 kr

2 rum

71.8 kvm

Bostadsrätt

Välkommen till Brf Gula Villan i Åre, lägenhet A1001 om 71,8 kvm. Här möts du av en ombonad och väl genomtänkt hall med avhängning till vänster och platsbyggda hyllor till höger med gott om plats för såväl ytterkläder som hjälmar och pjäxor. Säljaren har även platsbyggt garderober i gången in mot vardagsrummet. Från hall nås helkaklat badrum i modern och sober stil. Här finns dusch, wc, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel samt handdukstork. Till vänster från hall finns sovrum med plats för dubbelsäng. Fint ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck. Anslutande rum nyttjas gärna som klädkammare. Rakt fram från hall möts man av vardagsrum med fungerande kakelugn och utgång mot balkong i söder. Från vardagsrum nås kök. Köket är från Epoq och går i en grå ton med en gråmelerad kompositbänk med nedsänkt diskho samt induktionshäll från Smeg. Vitt kakel och mässingsfärgad blandare. Köket är i övrigt utrustat med kyl/frys, köksfläkt och ugn samt mikrovågsugn. Bostaden har genomgående trestavsparkett. För den som önskar finns möjlighet att bygga till ett sovrum enligt streckad linje på alternativ planlösning. Till lägenheten hör en parkeringsplats med motorvärmare och ett rymligt förråd beläget i husets soutterrängplan där även den gemensamma tvättstugan finns. Obelånad förening

Brf Gula Villan i Åre är en obelånad förening bestående av 7 lägenheter fördelat i två byggnader. Gula Villan är belägen några kilometer utanför Åre by med närhet till Åre Björnens skidsystem, ICA Björnänge och lokaltrafik. Under hösten 2023 färdigställdes cykel/gångväg, vilken tar dig in till Åre by på 5-10 min.

För visning, vänligen kontakta mäklaren. Digital visning är självklart också möjligt.
Varmt välkommen att höra av dig!

Läs mer

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Lisa Lagerwall

  +4676-7726252

  lisa@edfeldtlagerwall.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Räkna på ditt boende

  Åre / Vik

  Din kommande månadsutgift:

  14 513 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)5 653 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering5 383 kr
  • Driftkostnad1 070 kr
  • Månadsavgift2 407 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Intresseanmälan